Helaas zijn er webwinkels die namaak Kamagra aanbieden. U weet in deze gevallen otaal niet wat u inneemt en brengt daarmee uw gezondheid in gevaar. Dit kan NOOIT de bedoeling zijn natuurlijk. Er is sindskort een erectiepillen vergelijkingsite die de meest bekende aanbieders vergelijkt aangaande prijs, kwaliteit, werking, klantenservice en betrouwbaarheid! Ook kunt u uw eigen review geven over kamagra of kamagra leveranciers.

 • Wat zijn bijwerkingen van Kamagra?

  drs. lisa jonkersKamagra is een geneesmiddel dat valt onder de geneesmiddelengroep PDE-5 Remmers. Zoals bij vrijwel elk medicijn zijn er ook bij Kamagra in sommige gevallen bijwerkingen aanwezig. Er is op internet veel te lezen over de bijwerkingen van Kamagra maar er is vrijwel niets te vinden over de mate waarin bijwerkingen optreden. Er is voldoende wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het middel Kamagra om hierover wel iets te kunnen zeggen. Ik ga dus in dit stuk beginnen met de statistieken die afkomstig zijn uit een wetenschappelijk onderzoek

  Stats uit wetenschappelijke studies over de bijwerkingen van kamagra

  In maximaal 2% van de gevallen is er vastgesteld dat er bij testpersonen tijdens deze wetenschappelijke studie naar bijwerkingen van kamagra er daadwerkelijk ook bijwerkingen optraden:

  • Last pijn rondom de slapen: hoofdpijn 2% (1%).
  • Last een rood gelaat: blozen 4% (1%).
  • Last van een snellere hartslag: hartkloppingen 2% (1%).
  • Last van het zenuwstelsel en de zintuigen: duizeligheid 2% (1%).
  • Last van de longen: benauwdheid in de neus 4% (2%).
  • Last van de darmen: diarree 3% (1%).

  Samenvattend is te cocluderen dat 98% van de testpersonen in het geheel geen last heeft van bijwerkingen bij inname van Kamagra. In het onderzoek is vanzelfsprekend originele Kamagra 100mg geproducteerd door Ajantha Pharma gebruikt.

 • Nog erg belangrijk om te weten wanneer u Kamagra gebruikt of van plan bent te gebruiken.

  Wanneer u van plan bent om Kamagra te gaan gebruiken is het ons advies om dit verlangen eerst met uw huisarts te delen. Kamagra gaan gebruiken zonder overleg brengt altijd een risico met zich mee voor uw gezondheid, het zou hetzelfde zijn als u zonder overleg met een Arts insuline gaat spuiten omdat u zich wat flauw voelt en denkt dat dit wel goed is om uw suiker level wat te verbeteren. Dat gezegd hebbende wil ik u ook nog wijzen op de volgende 2 zaken.

  Wanneer u Kamagra heeft gebruikt en uw erectie blijft na 5 uur aanhouden of uw erectie blijft aanhouden terwijl u absoluut niet meer opgewonden bent of niet seksueel geprikkelt word dan adviseren wij u direct de dokterspost te contacten en uw probleem hier voor te leggen. Vertel in dit geval altijd eerlijk hoeveel Kamagra u heeft genomen zodat u op een coorrecte wijze kan worden geholpen en er eventuele schade aan de bloedvaten in uw penis voorkomen kunnen worden. Speel geen spel met uw gezondheid!

  Wanneer u last heeft van hart en/of vaat ziekten en medicijnen gebruikt waarin nitraten verwerkt zitten dan is Kamagra gebruiken voor u absoluut geen optie!

  Kamagra bijwerkingen verschillen per behandeling

  Kamagra kan worden gebruikt voor 2 soorten behandeling, namelijk voor pulmonale arteriële hypertensie (20 mg tabletten) dan wel tegen erectiestoornissen (100mg tabletten). Naast de positieve werking is er dus een kans op bijwerkingen ide ik in onderstaand stuk verder uiteen zal zetten voor u.


  De belangrijkste bijwerkingen:

  Tot 3% van de kamagra gebruikers

  Pijn in het hoofd rondom de klapen, rood gelaat (blozen)Hoofdpijn en zogenaamde opvliegers. Het middel Kamagra zorgt voor verwijding van de bloedvaten, zo ook de bloedvaten in uw hoofd. Wanneer er een hogere dosis word genomen zullen bovengenoemde klachten vaker voorkomen dan bij een lagere dosis. Verlaag uw dosis wanneer u bijwerkingen als onprettig ervaart om te bekijken of deze hierdoor verdwijnen.

  Klachten aan het maag/Darm Kanaal, in de meeste gevallen zal deze bijwerking zich uiten in diarree en in zeer sommige gevallen een verstoorde spijsvertering. De bijwerking komt hoofdzakelijk voor bij Kamagra gebruik ter behandeling van pulmonale arteriële hypertensie of bij zeer hoger dosering (+125mg) ter behandeling van erectiestoornissen. Deze bijwerking kan gemakkelijk verholpen worden door 2 uur voor uw Kamagra inname niet meer te eten en uw maaltijden zo weinig mogelijk vetten te laten bevatten.   

  Tot 1% van de kamagra gebruikers

  Oogklachten, Onder deze groep bijwerkingen van Kamagra rekenen we zaken als het wazig gaan zien, dubbel zien of een blauwe waas voor de ogen waardoor de perceptie van kleurenwaarneming iets verandert. Zaken als overgevoeligheid voor licht of verlies van zicht zijn zaken waarop u direct dient te handelen en contact met uw huisarts dient te zoeken. Het verlies van zicht als gevolg van Kamagra gebruik kan namelijk blijvend zijn. Wanneer u last heeft van een afwijking aan uw hoornvlies in welke vorm dan ook dient u ALTIJD eerst overleg met uw huisarts te hebben voordat u Kamagra gaat gebruiken. Wederom komende bijwerkingen hoofdzakelijk voor wanneer u een hoge dosis (+125mg) Kamagra gebruikt.

  Pijn in de rug en/of Spieren. Bij behandeling van pulmonale arteriële hypertensie gebruikt u Kamagra dagelijks. In deze gevallen, en dan met name wanneer de dosering hoog is (+30mg) dan zult u deze bijwerking mogelijk ervaren.

  Duizeligheid, Dit treeed op wanneer de bloeddruk daalt als gevolg van Kamagra gebruik, uw dosis verlagen zal de bijwerkingen stoppen.

  verstopt gevoel in de neus en soms zelfs een bloedneus.

  Tot 0,5% van de kamagra gebruikers

  Tinteling,  De huis kan tintelen of branden of oppervlakkig aanvoelen. 

  Griep verschijnselen.

  Tot 0,3% van de kamagra gebruikers

  Lang aanhoudende erectie die gepaard gaat met pijn. Een erectie mag niet langer dan 4 uur aanhouden, waarschuw uw arts altijd wanneer dit wel het geval is om beschadiging aan uw bloedvaten te voorkomen.

  Harde klopping van het hart.

  Pijn in de armen of benen  

  Vermoeidheid en en geirriteerd gevoel.

  Droge mond. Doordat er minder speeksel word aangemaakt kan het zijn dat bij dagelijks gebruik van Kamagra zich sneller gaatjes in uw gebit gaan ontwikkelen of meer tndplak ontstaat. Poets dus uw tanden extra goed en vaak wanneer u dagelijks Kamagra gebruikt..

  Overgevoeligheid voor Kamagra. Natuurlijk is deze bijwerking snel vast te stellen. Wanneer u direct na gebruik last krijgt van jeuk op de huis of uitslag. Stop in dit geval direct met het gebruik van Kamagra en overleg met uw Arts welke stappen te nemen zijn. Er zijn alternatieven beschikbaar die wellicht beter bij u passen.

  Tot 0,1% van de kamagra gebruikers

  Hartkramp, hartinfarct of beroerte.  In de afgelopen jaren is dit slechts enkele keren voorgekomen bij Kamagra gebruikers van ouder dan 60 jaar. We benoemen deze bijwerkingen voor de volledigheid maar willen u geen angst in boezemen. De kans op deze bijwerkingen is erg klein. In bovengenoemde cases leden de mannen vrijwel altijd aan hart en vaat ziekten, diabetes of een abnormaal hoge bloedruk. Wanneer u tijdens het bedrijven van de liefde een drukkend gevoel op de borst krijgt dan adviseer ik u altijd contact te leggen met de huisartsenpost en overleg te hebben over uw situatie. Verteld u altijd eerlijk dat u Kamagra hebt genomen ook als dit zonder recept is geweest. Een arts zal u hierom nooit beoordelen of de les lezen maar krijgt daarmee de kans uw probleem tijdig te verhelpen.

  Nog enkele handige links met meer achtergrond informatie:

  https://www.drugs.com/monograph/sildenafil-citrate.html
  http://www.theonlineclinic.co.uk/news/2012/12/24/SildenafilWillNotAffectLibidoFact.aspx
  http://www.cbc.ca/news/business/viagra-patent-tossed-out-by-supreme-court-1.1216466
  https://en.wikipedia.org/wiki/Sildenafil